top of page
athlete-bird-s-eye-view-daytime-1667004.jpg

OM OSS

Motel Agency er et av få byråer i Norge som er spesialisert på både events og reiser, i inn- og utland. Vi har lang fartstid i bransjen og har prosjektledet mer enn 600 firmaturer og events. Vi har gjennomført firmaturer for norske firmaer til hele verden, som blant annet Australia, Japan, Sør Afrika, USA, Karibia, India og Kina. De fleste turer går likevel til Europa, der vi kjenner storbyene og Alpene svært godt.

 

Vi tilbyr trygg og stødig prosjektledelse av firmaturer til Norge og utlandet, samt kick-off, sommerfester, julebord, jubileum, konferanser, teambuilding og ledersamlinger.

 

Hos oss jobber du med samme prosjektleder og team gjennom hele prosessen, tilgjengelig for dere til enhver tid. Vårt mål er deres lave skuldre. Det oppnår vi ved skarpt fokus på prosessen i forkant, frem mot arrangementet. Vi følger opp dere, - ikke motsatt.

 

Vi lever og ånder for å trives på jobb. Vi tror at hvis vi har det gøy vil også våre kunder ha det gøy! Struktur og ryddighet er fundamentet for alt vi gjør. Vi skal ha åpenhet, ærlighet og respekt, overfor kunden og overfor hverandre. Slik er vi sikre på at vi kan realisere ambisjonen om å være det foretrukne byrået i Norge på firmaturer, - det vi liker å kalle eventreiser.

Motel Agency er medlem av Reisegarantifondet

reisegarantifondet norge logo
bottom of page