top of page
Marena
Marena

Båtbransjeforbundet i Norge, Norboat, ønsket å skape en ny arena for kunnskap og erfaringsutveksling.

 

Norboat har gjennom mange år, med båtmessen «Båter i Sjøen», bevist at de kan skape arenaer der bransjen møter båtfolket (B2C). Men bransjen manglet en god faglig arena der hele bransjen treffes. Bransjen befinner seg i en meget spennende tid hvor det skjer veldig mye og da er ønsket om, og behovet for, en møteplass stort.

 

Smak på ordet «Marena». Et ord sammensatt av og hentet fra «maritim» og «arena». Det er akkurat det det skal være, et matnyttig samlingspunkt for hele båtbransjen. Utviklet av Norboat og Motel Agency.

Arrangementet ble gjennomført på Scandic Fornebu 2. februar 2023. Dagprogrammet bestod av faglig påfyll med de viktigste temaene som opptar bransjen mest om dagen. Både situasjonen nå og frem i tid, samt at det ble snakket om markedet og utvikling, hvilke store trender vi ser og hvordan de vil påvirke oss. I tillegg fokus på å analysere og forstå båtkundene.

Kjetil Jansrud pratet om kunsten å bygge team, Göran Adlén bød på masse energi og trender i markedet og båtentusiasten Øyvind Loven loset gjengen gjennom dagen!

 

Nå mørket la seg over Fornebu, ble det servert god mat og drikke i en galla-setting, og vi hedret de beste i bransjen med awards og underholdning!

Se flere tilbakemeldinger fra kunder her.

Marena
Marena
Marena
Marena
Marena
bottom of page