top of page
Barcelona_edited.jpg

BARCELONA

Barcelona.jpg

Firmatur Barcelona | Din Ultimate Guide med Motel Agency

Planlegger du en firmatur til Barcelona? La oss ta deg med på en uforglemmelig reise til denne pulserende byen, som er en ideell destinasjon for firmaturer.

 

Utforsk Barcelona med et sykkelrebusløp og matopplevelser

Start firmaturen i Barcelona med et spennende sykkelrebusløp rundt i byen. Dette er en fantastisk måte å bli kjent med Barcelona på, samtidig som det fremmer teambuilding. Du vil oppdage byens skjulte perler, historiske landemerker og kulturelle høydepunkter, alt mens du løser gåter og oppgaver. Vi kombinerer denne aktiviteten med besøk til flere av byens matinstitusjoner, hvor du kan smake på både lokal vin og delikatesser. For større grupper kan vi også tilby en katamarantur med lunsj.

 

Eksklusiv omvisning på Camp Nou i Barcelona

For fotballentusiaster er en omvisning på Camp Nou, hjemmebanen til FC Barcelona, et must på firmaturen. Opplev spenningen og historien som omgir denne legendariske fotballklubben. Med våre kontakter innen FC Barcelona, kan vi åpne de fleste dører og gi deg et unikt innblikk i hva som skjer bak kulissene på en av verdens mest berømte fotballstadioner.

 

Beachvolley turnering og lunsj på stranden i Barcelona

Nyt solen og sanden med en vennlig beachvolleyball-turnering på en av Barcelonas vakre strender. Dette er en flott måte å bygge teamånd på under firmaturen, samtidig som du nyter det fantastiske middelhavsklimaet. Etter turneringen, slapp av og nyt en deilig lunsj på en strandrestaurant, komplett med forfriskende sangria, autentiske tapas og smakfulle sliders.

 

Overnatting i Barcelona

Når det kommer til overnatting for din firmatur i Barcelona, har vi flere anbefalinger. W Hotel er et utmerket valg, med sin ikoniske seilformede struktur og fantastisk utsikt over havet. For de som foretrekker en mer moderne atmosfære, er det nyoppussede Sofitel Barcelona Skipper et flott alternativ. Hvis du er ute etter en blanding av gammelt og nytt, kan Grand Hotel Central, som ligger i en historisk bygning med en moderne innredning, være det perfekte valget.

Spis på restauranter som Boca Grande og Feroz i Barcelona

Barcelona er kjent for sin fantastiske matkultur. Nyt et måltid på Boca Grande, kjent for sin utsøkte sjømat og elegante atmosfære, eller besøk Feroz for en moderne tolkning av tradisjonelle spanske retter.

 

Fest på legendariske nattklubber som City Hall, Opium og CDLC i Barcelona

Avslutt dagen med å danse natten bort på noen av Barcelonas mest populære nattklubber. Enten det er den historiske City Hall, den trendy Opium, eller den sofistikerte CDLC, er du garantert en uforglemmelig kveld på firmaturen.

 

Skreddersydde firmaturer til Barcelona med Motel Agency

Vi har lang erfaring med å organisere skreddersydde firmaturer til Barcelona. Vi tar oss av alt fra transport og overnatting til planlegging av unike teambuilding-aktiviteter og spennende arrangementer. Ta kontakt og la oss sammen skape en uforglemmelig firmatur til Barcelona for deg og ditt team.

Barcelona.jpg
Barcelona.jpg
Barcelona.jpg
Barcelona.jpg
Barcelona.jpg
bottom of page